vrachtwagen

Chauffeur met communicatieve vaardighedenFull-time

Job details
Education: -
Employment: Full-time
Location: Rozenburg- Schiphol
Hours: 40

Job overview

 

Chauffeur met communicatieve vaardigheden.

Ben jij die chauffeur die meer wil dan alleen van A naar B rijden? Ben je iemand die relaties weet te onderhouden en binnen je eigen regio jouw klanten iedere dag de bestelde goederen op tijd kan aanleveren? Bij ons ben je van harte welkom.

Wie is onze klant?  Jong dynamisch en een belangrijke speler, niet alleen als het gaat om luchtvracht, maar ook als het gaat logistiek en distributie. Wij zijn gehuisvest in een nieuw modern bedrijfspand te Rozenburg onder de rook van Schiphol. Ons bedrijf kenmerkt zich als informeel, ongedwongen, no-nonsense met een z.g. platte organisatie structuur.

Voor een van de toonaangevende toeleveranciers in de professionele elektrotechniek verzorgen wij de logistiek en het transport. Je rijdt met je bakwagen naar installateurs en bouwbedrijven op locatie. Je kunt zowel het gesprek aan met aannemers als met de mensen op de werkvloer. Iedere ochtend heeft de nachtploeg ervoor gezorgd dat je wagen geladen staat en je met goed  onderhouden rijdend materiaal de weg op kan. Het verzorgingsgebied is Noord-Holland en Flevoland. Dit gebied is opgedeeld in zeven verschillende routes. Je begint om 06:00 uur en gaat door totdat je alles hebt uitgeleverd. De ene dag is dat 15:00 uur de ander 17:00 uur. De routes worden zorgvuldig gepland en d.m.v. de nieuwste “personal digital assistent” kan je altijd terug vallen op je collega’s intern.

Ps Werk je liever ’s Nachts? Wij werken 24/7, ook  vachtchauffeurs zijn van harte welkom.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie bij een groeiend bedrijf
  • Werken in een collegiale en informele sfeer
  • Een marktconform salaris van desbetreffende CAO.
  • Reiskostenvergoeding

Ben je enthousiast geworden en wil jij graag bij onze klant als  Chauffeur  aan de slag?

 

Dan zien wij graag jou inschrijving en CV binnenkomen!  Schrijf je nu in of stuur je CV op naar : info@nfa-recruitment.nl

 

 

Wij kunnen samen met u ook naar andere mogelijkheden kijken wanneer  bovenstaande  niet voldoet aan de eisen