Airplane Employees

Ik zoek
een werknemer

Is uw organisatie werkzaam in de luchtvrachtbranche en zoekt u (snel) extra personeel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We hebben al ruim 20 jaar ervaring in de luchtvrachttransport en weten als geen ander hoe belangrijk het is om kwalitatief goed en geschoold personeel te hebben. Helaas zijn juist deze mensen vaak moeilijk te vinden. Vooral voor de algemene uitzendbureaus. Zij zijn gewoonweg niet bekend genoeg met onze branche en de eisen die wij stellen aan ons personeel. Daarom is NFA opgericht. Eén plek waar ondernemers en werkzoekenden uit de luchtvaartbranche elkaar kunnen vinden. Waar snel en effectief gezocht kan worden op vacatures. Waar kandidaten geschoold, gescreend en met de juiste certificaten direct bij u aan de slag kunnen.

Snel aan het werk

Doordat we gevestigd zijn op Schiphol zijn de lijnen kort en kunnen we u snel verder helpen. We kennen het reilen en zeilen binnen de luchtvaartbranche en hebben een groot netwerk binnen de (internationale) logistieke wereld opgebouwd. Dankzij onze interne opleidingen kunnen we u voorzien van vaardig en betrouwbaar personeel.

NFA zorgt ervoor dat een kandidaat, voordat hij bij u aan de slag gaat, de juiste opleiding heeft afgerond. Wij bieden verschillende (specialistische) opleidingen aan, zoals een cursus heftruck of opleiding vliegtuigplaten bouwen. Daarnaast worden alle kandidaten gescreend en geholpen bij het verkrijgen van hun Verklaring van Geen Bezwaar (VGB). Zo zijn kandidaten direct klaar om te starten en wordt u ontzorgd in het opleidingstraject van uw nieuwe personeel.

Vacature plaatsen

Zoekt u nieuw en deskundig personeel binnen de logistiek en transport? Plaats dan uw vacature op de website van NFA. Wij gaan direct aan de slag met uw aanvraag en houden u op de hoogte van alle vorderingen.

Neem contact met ons op