Ik zoek een Baan

Op zoek naar een baan in de logistieke sector? Kijk dan eens naar de mogelijkheden binnen de luchtvrachtbranche. Uitdagend werk bij mooie bedrijven. Iedere dag is anders!

Ik zoek een baan

Binnen de logistieke sector zijn wij continue op zoek naar enthousiaste mensen. Denk aan transportplanners, (onboard) koeriers en import- export medewerkers. Wilt u de verantwoordelijkheid dragen voor de uitvoering en begeleiding van logistieke processen in de luchtvracht? Bent u gedreven, hands-on en op zoek naar een snelle, dynamische en leerzame baan? Dan is werken via NFA wat voor u. Met behulp van een groot netwerk in binnen- en buitenland hebben wij een veelzijdig aanbod van uitdagende vacatures bij mooie bedrijven.

Snel aan het werk

Neutral Freigt Academy helpt u graag bij uw volgende carrièrestap. Wilt u doorgroeien of zich laten omscholen? Wij bieden verschillende (specialistische) opleidingen aan, zoals een cursus heftruck of opleiding vliegtuigplaten bouwen. Daarnaast wordt u geholpen bij het verkrijgen van een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB). Zo bent u direct klaar om te starten bij uw nieuwe baan. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor u zijn bij NFA? Neem dan contact met ons op.

Open sollicitatie

Staat er op dit moment geen vacature in ons aanbod dat bij u past? Stuur ons dan een open sollicitatie en uw CV. Zodra we een geschikte functie hebben, nemen wij contact met u op.

NFA Neutral Freight Academy BV

Op zoek naar een baan in de logistieke sector? Kijk dan eens naar de mogelijkheden binnen de luchtvrachtbranche. Uitdagend werk bij mooie bedrijven. Iedere dag is anders!

Recruiter

We are looking for an eager and enthusiastic Recruiter! We offer you the opportunity to develop yourself within our ambitious Team. About the role You

Verder lezen »