Over NFA
Neutral Freight Academy (NFA) is het uitzendbureau gespecialiseerd in logistiek en luchtvrachttransport.

Wie & Hoe?

NFA is opgericht vanuit IWS (Independent World Services). De oprichters van IWS hebben al ruim 20 jaar ervaring in de luchtvrachttransport en logistiek. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is om kwalitatief goed en geschoold personeel te hebben. Helaas zijn juist deze mensen vaak moeilijk te vinden.

Gevestigd op Schiphol

De mensen van NFA zijn ervaren logistieke dienstverleners met een groot netwerk. Zij kennen het reilen en zeilen en hebben een groot netwerk binnen de (internationale) logistieke wereld opgebouwd. Het kantoor van NFA is gevestigd op Schiphol. Hierdoor zijn de lijnen kort, zowel naar binnen- als buitenland. Wij kunnen snel schakelen en zijn altijd up-to-date als het gaat om vacatures in de logistieke (luchtvracht) branche.

 

NFA Neutral Freight Academy BV

Op zoek naar een baan in de logistieke sector? Kijk dan eens naar de mogelijkheden binnen de luchtvrachtbranche. Uitdagend werk bij mooie bedrijven. Iedere dag is anders!

Waarom NFA?

Vanuit IWS zijn wij gewend om een logistiek proces zo makkelijk mogelijk te maken. Een belangrijk onderdeel daarvan is betrouwbaar personeel dat het logistieke proces in goede banen leidt. Voorheen plaatsten wij onze personeelsvraag bij algemene uitzendbureaus. Maar omdat personeel in de luchtvracht gespecialiseerd geschoold moet zijn en de juiste certificaten op zak moeten hebben, is het voor de algemene uitzendbureaus lastig om de juiste personen te vinden. Ze zijn gewoonweg niet bekend genoeg met onze branche. Zo ontstond het idee om een eigen uitzendbureau, gespecialiseerd in vacatures binnen de logistiek en luchtvrachttransport, op te richten. Eén plek waar ondernemers en werkzoekenden elkaar kunnen vinden. Waar snel en effectief gezocht kan worden op vacatures. Waar kandidaten geschoold, gescreend en met de juiste certificaten direct aan de slag kunnen bij een mooi bedrijf. Dat kan nu bij NFA.

Scholing en screening

Hebben de kandidaten nog niet de juiste papieren op zak. Of moeten zij nog gescreend worden? NFA zorgt ervoor dat een kandidaat, voordat hij aan de slag gaat bij zijn nieuwe baan, de juiste opleiding heeft afgerond. NFA biedt verschillende (specialistische) opleidingen aan, zoals een cursus heftruck of opleiding vliegtuigplaten bouwen. Daarnaast worden alle kandidaten gescreend en geholpen bij het verkrijgen van hun Verklaring van Geen Bezwaar (VGB). Zo zijn kandidaten direct klaar om te starten met hun nieuwe baan en worden bedrijven ontzorgd in het opleidingstraject van hun nieuwe personeel.

 

Snel schakelen

Wilt u meer weten over een vacature of een vacature laten plaatsen? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.